Zorgtechniek

Zorgtechniek

Zorgtechniek is een breed begrip! Van Maanen Zorgtechniek heeft diverse systemen die we kunnen inzetten. Elke situatie is anders en vraagt om het juiste systeem. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Zorgdomotica

Domotica en zorg op afstand zijn ICT-toepassingen die het leven veraangenamen, het inroepen van hulp en verzorging vergemakkelijken en een efficiënte inzet van personeel in de zorg mogelijk maken. Ouderen en hulpbehoevenden kunnen met deze technieken langer thuis blijven wonen. De toepassingen zijn het meest effectief in combinatie met aanvullende zorg- en welzijnsdiensten en inzet van personen. Daarnaast is het voor de gebruiker van belang dat toepassingen van verschillende aanbieders integraal op elkaar aansluiten. Dit is helaas nog niet altijd het geval. Wilt u meer informatie over zorg domotica neem dan contact met ons op!

BEGELEIDING

U kunt ook bij ons terecht voor begeleiding en advies voor u project. Dan kijken we graag met u mee zodat u niet alleen de grote keuze hoeft te maken. En ook durven wij wel te zeggen dat wij zeker meerwaarde kunnen bieden in het maken van u keuze. Dit kan zijn dat u installatie beter is uitgedacht. Maar het zou ook qua budget als meerwaarde kunnen zijn wat we voor u kunnen bieden. Daar komen we alleen achter door samen  met elkaar de stap te gaan zetten!

MEER INFORMATIE? WIJ HELPEN U GRAAG!

Heeft u interesse naar onze diensten en producten?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

TOP