UW DROOM IS ONZE PASSIE!

Welkom bij Van Maanen Techniek Exclusief

Van Maanen Techniek BV is een allround technisch dienstverlener op het gebied van elektrotechnische installaties. Wij zijn gespecialiseerd in exclusief wonen en werken. Door onze jarenlange ervaring in deze markt kunnen we u droom werkelijkheid maken. Dit doen we door nauwe samenwerking met u of u opdrachtgever. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Dit is wat wij voor u kunnen doen!

High End

Domotica & ICT

Exclusief

Verlichting

High End

Beveiliging

Exclusief

Service op maat

High End

Domotica

Domotica wie kent het tegenwoordig niet? Domotica is een techniek die ervoor zorgt dat verlichting , verwarming, koeling, beveiliging en audio video allemaal vanuit 1 systeem geregeld kan worden. Een domotica systeem wordt speciaal ontworpen op u wensen en eisen. Alleen de kunst is om het geheel te ontwerpen zodat het u wel tot dienst is? Zowel in gebruikersgemak als veiligheid.

Exclusief

Verlichting

Ons lichtadvies komt tot stand door onze kennis en ervaring op dit gebied en onze goede relaties met verschillende lichtadviseurs en -leveranciers. Hierdoor zijn wij in staat lichtadvies te geven en een lichtplan te ontwerpen met hoogwaardige producten. Met als doel een natuurlijke omgeving te creëren. Een omgeving waarin u zich prettig voelt, zowel zakelijk als privé.

High End

Beveiliging

Goede inbraakbeveiliging kan niet zonder domotica. Met een naadloos geïntegreerd beveiligingssysteem  heeft u volledige controle. U ziet bijvoorbeeld in één oogopslag of er nog openstaande deuren of ramen zijn. Dit wordt namelijk overzichtelijk op één scherm van uw touchscreen weergegeven. Het systeem schakelt u in of uit met een vingerscan,facedetectie en/of pincode. U kunt tevens (veiligheids)verlichting in- of uitschakelen. Doordat we veel kennis van de diverse beveiligingstechnieken in eigen huis hebben staan we garant voor een naadloze integratie van de diverse systemen. Ook hebben we veel ervaring op het gebied van buitendetectie systemen. Uiteraard zullen we altijd eerst in overleg gaan met u verzekering en / of u beveiligingsadviseur voordat we het geheel op u wens zullen gaan maken. Zodat u zeker weet dat er geen zwakke plekken meer zijn in u beveiligings niveau en of dekking m.b.t. de verzekerde waarde.

Storing melden

Voor spoedgevallen kunt u bellen naar: 0318 484751

TOP