Beveiliging

Beveiliging

Als eerste kijken wij naar de organisatorische kant van uw woonhuis, kort gezegd hoe aantrekkelijk is uw huis ten opzichte van criminelen? Nadat wij het organisatorische kant vastgesteld hebben kijken wij naar de bouwkundige kant van uw woonhuis, hoe gemakkelijk kan iemand zich ongeoorloofd toegang verlenen tot uw woonhuis.

Wanneer deze zaken allemaal zijn vastgesteld en eventueel verbeterd zijn, is een elektronisch alarmsysteem een zeer waardevolle aanvulling op uw inbraakbeveiliging.

Ook voor de zakelijkmarkt hebben wij verschillende oplossingen voor uw beveiligingsplan. Wij leveren onder andere gecertificeerde camerasystemen, toegangscontroles, brand/ en inbraakinstallaties.

Samen kijken wij wat de beste opties zijn voor uw situaties aan de hand van een beveiligingsplan. Ook kijken gezamenlijk naar de eisen van de verzekeraar, brandweer en de gemeente waar u zich aan moet voldoen. Wij denken graag met u mee voor een maatwerkbeveiligingsplan.

Verzekeringseisen beveiliging

Sommige verzekeraars geven een korting op de verzekeringspremie als uw woonhuis of bedrijfspand is voorzien van een beveiligingsalarmsysteem. Dan praten wij over een inboedelverzekering, waarvan uw premie verlaagd kan worden. Dit gebeurd echter alleen als het alarmsysteem aan een aantal eisen voldoet.

Een directe verbinding met de meldkamer

De eerste eis die de verzekeraars stellen is dat het alarmsysteem direct is verbonden met de meldkamer. Hiermee wordt er een melding die door de sensoren wordt opgevangen, doorgestuurd naar de meldkamer. De meldkamer kan vervolgens de politie inlichten of een beveiliger langs sturen. De verzekeraars stellen dit als belangrijkste eis op.

Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Het keurmerk Politiekeurmerk Veilig Wonen is een keurmerk dat wordt uitgegeven als je de woning aan een boel eisen laten voldoen. Vooral op het gebied van inbraakbeveiliging. Om in aanmerking te komen voor premiekorting is het van belang dat eigenlijk alles wordt ingezet om de inbreker buiten de deur te houden. Als dit daadwerkelijk het geval is, kan het Politiekeurmerk Veilig Wonen worden aangevraagd waarmee die goede beveiliging van je woning eigenlijk zwart op wit zet.

Borgcertificaat

Een certificaat dat enigszins vergelijkbaar is met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit is een certificaat waarvan de eisen zijn opgesteld door de verzekeraars, de politie, afnemers en leveranciers van het alarmsysteem. Wanneer het alarmsysteem aan alle eisen voldoet, wordt het certificaat uitgedeeld.

Voldoet uw woonhuis of bedrijfspand aan deze eisen? Dan kunt u tot 20% korting krijgen op uw inboedelverzekering.

MEER INFORMATIE? WIJ HELPEN U GRAAG!

Heeft u interesse naar onze diensten en producten?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

TOP