Telefonie

Een complete telefooncentrale en vooral makkelijk.
 
Voor complete en integrale communicatie dienstverlening in uw bedrijf moet alles kloppen.
Van Maanen Techniek heeft een eenvoudige voorkeur, wij werken uitsluitend samen met leveranciers die ons de beste techniek en dienstverlening leveren. Daarom kunt u ook van ons als installateurs van complete telefooncentrales rekenen op de beste techniek en dus op de betrouwbaarheid van uw communicatie.
 
Daarom werken wij met Xelion.
 
Xelion ontwikkelt state-of-the-art communicatie-systemen, waarin elke vorm van communicatie kan worden geïntegreerd op basis van open SIP standaarden. Verdere investeringen in telefooncentrales of servers voor bijvoorbeeld noodoproep of brandalarm worden overbodig. Alle ondersteunende communicatie en domotica wordt via één systeem afgehandeld. Uiteraard voldoen we daarbij aan de gestelde normen en beschikbaarheid-eisen.
 
De exploitatielasten voor communicatie kunnen omlaag zonder dat dit ten koste gaat van beschikbaarheid en mogelijkheden. Daarnaast laten we zien dat het gebruikersgemak van toenemen.
 
Uw voordeel is één aanspreekpunt voor alle IP dienstverlening voor uw bedrijf met geïntegreerd alarm, netwerk functionaliteit, van vast naar mobiel en rapportage van de communicatie.
 
Uw hele infrastructuur in één hand, dus korte lijnen voor 24/7 betrouwbare service.
 
Bespaar op de beheerskosten van uw communicatie-infrastructuur
 
Voor een luisterend en ervaren oor belt u: Wijnand van Maanen 0318-484751.