Verlichting

Plattegrond geeft compleet overzicht van uw woon/werkomgeving
Een digitale plattegrond van uw woning en perceel vormt het visuele hart van Smart. Per ruimte ziet u overzichtelijk welke functies voor domotica aanwezig zijn. Per ruimte kiest u wat u 'Smart' wilt bedienen: van gordijnen tot verwarming. Heel eenvoudig programmeert u deze via het scherm. In- of uitschakelen, controleren of aanpassen aan uw gebruikerswensen. Navigeren tussen toepassingen, instellingen en ruimtes gebeurt in een handomdraai, met een paar klikken of schuifbewegingen. Wilt u een andere stijl en/of kleurstelling? Samen met onze designer passen wij de vormgeving naar uw wensen aan.
Verlichting
 
Verlichting
De juiste verlichting voor het juiste moment
Felle lampen in huis voor de grote schoonmaak of sfeervol gedimd licht voor een romantisch avondje op de bank? Verschillende lichtscenes met verschillende kleurenpaletten tovert u eenvoudig uit uw Smart-oplossing. Voor elke omstandigheid een andere oplossing, zodat de perfecte sfeer voor elk moment ontstaat. Het bedienen van een lichtscène of het dimmen van een bepaalde lamp gebeurt met de lichtschakelaar en via uw touchscreen. Ideaal om bijvoorbeeld vanuit uw luie stoel een film te starten. Het licht dimt dan automatisch naar 'filmstand'.

Op elk gewenst moment kunt u de zoekfuncties voor de verschillende ruimtes in huis oproepen. Daarin kiest u de ruimte- of de plattegrondbediening. Voor totale controle is dit in één oogopslag. In elke kamer regelt u de verlichting met schuifknoppen en een compleet kleurenspectrum.

 
 
Natuurlijk kunt u het aan- en uitgaan van de verlichting ook programmeren bij af- en aanwezigheid van u of uw huisgenoten. Willen uw kinderen nog even ravotten of lezen op hun kamer? U bepaalt de tijd dat het licht écht uitgaat! Bij het verlaten van de woning is het mogelijk om de verlichting geprogrammeerd en automatisch uit te laten gaan. En andersom natuurlijk. De verbruikersbronnen, zoals audio/televisie, zet u dan meteen in slaapstand. Er bestaat ook een 'vakantiemodus', waarbij in licht het leefpatroon van de afgelopen twee à drie weken wordt afgespeeld. Bent u een notoire nachtbraker, dan zal dat ook blijken in de automatische verlichtingsregeling. Geen gedoe meer met lastige tijdklokken: even de programmatuur instellen en u trekt met een gerust hart de deur achter u dicht.
Verlichting
 
Verlichting Verlichting