Multiroom AV

Audiovisuele techniek benadert bioscoop en concertzaal
Waan uzelf een heuse dirigent of filmregisseur dankzij Smart. Met een paar zachte tikken op het scherm verandert uw woning (of een deel daarvan) in een complete concertzaal of bioscoop. Genres, artiesten, volume en andere weergaveopties zitten in een handig vormgegeven bedieningsmenu. Alles is overal en altijd beschikbaar.
Audiovisueel
 
Audiovisueel
Door toevoeging van een Apple iPod tv of spotify zijn muziek, internetradio en foto's eveneens overal op te roepen. U stelt uw eigen playlist samen voor uzelf of voor uw huisgenoten. Denk maar aan de populariteit van Netflix, waarmee u online streaming films en series kijkt. Maar dan geoptimaliseerd en uitgebreid in Smart-setting. U denkt moeilijk? Ook zonder technische kennis krijgt u deze gadgets snel onder de knie. Klik of schuif voor een optimale weergave. Dat kan ook op verschillende plaatsen in huis. Bijvoorbeeld in bad starten met een muziekprogrammering, vervolgens in de woonkamer starten met een film en deze gezellig en ontspannen afkijken in bed. Alles kan dankzij Smart!
 
Zijn die hinderlijke kabels en luidsprekers een doorn in uw oog? Met Smart zijn alle systemen onzichtbaar weggewerkt in uw woon- of werkomgeving. Niet expressief op de voorgrond, maar volledig geïntegreerd op de achtergrond. Zelfs luidsprekers achter het stucwerk of luchtroosters bieden een ongekende geluidssensatie. In de muur, in het platfond: alle audio kan aan het zicht worden onttrokken.

De nieuwe norm voor beeldweergave is 4k via de kabelprovider of internet. Met een 4k-distributiesysteem kunt u UHD (Ultra High-Definition) overal in uw woning bekijken. Blu-Ray wordt gepresenteerd in 1080p en 4k video. Bekijk ook een slideshow van familiekiekjes of een home video op elke tv in uw woning. Via een draadloze unit kunnen uw gasten eenvoudig hun foto- en videomateriaal uploaden op uw televisie voor een presentatie.
Audiovisueel