Inbraakbeveiliging

Maak van uw huis een fort met gecontroleerde inbraakbeveiliging
Een gemiddelde inbreker heeft slechts dertig seconden nodig om zich toegang te verschaffen. Smart verkleint de kans op een inbraak aanzienlijk. Het naadloos geintegreerde beveiligingssysteem) maakt het boeven aanzienlijker lastiger dan wel onmogelijk en geeft u volledige controle en veiligheid. Rommelt een onverlaat aan een deur of raam, dan verschijnt direct een melding op de woningplattegrond op uw scherm. Hangen er camera's, dan ziet u tevens direct live beelden van de plaats delict. Eventueel komen ook de verlichting en/of muziek bij een inbraakpoging in actie, wat een schrikeffect teweegbrengt. Bent u niet thuis? Dan worden de live beelden automatisch doorgestuurd naar uw mobiele telefoon of tablet of naar de toestellen van de beheerder.

Achteloos openstaande deuren of ramen worden overzichtelijk op één scherm weergegeven. Via een beveiligde pincode of vingerscan komt u in het beveiligingsmenu, waar u afzonderlijke woonruimtes controleert door ze te beveiligen of de beveiliging juist op te heffen. Dat geldt uiteraard ook voor de controle over uw perceel. Zodoende weet het systeem meteen wie aan de bediening zit. Bij vragen voor extreme 'high security' is er samenwerking met gespecialiseerde veiligheidsexperts voor een betrouwbaar en bewezen advies op maat. Hun geavanceerde tools matchen eenvoudig met onze beveiligingsoplossingen.
Inbraakbeveiliging
 
Inbraakbeveiliging
Camerabeveiliging: altijd en overal zicht op mogelijk onraad
Een nuttig verlengstuk van inbraakbeveiliging. Niet alleen degelijk hang- en sluitwerk, ook een batterij camera's schrikt inbrekers af of zet hen in de spotlights. Alle live camerabeelden verschijnen op uw scherm als u op deze tool klikt. In één oogopslag ziet u óf er gevaar dreigt en zo ja, waar. Mocht u over een 'panic room' (een afgesloten beveiligde vluchtkamer) in huis beschikken, dan worden meteen de meest veilige vluchtroutes duidelijk.

Toegangscontrole als 'digitale' sleutel voor uw huis
Weet wie er bij u voor de deur staat en handel daarnaar. Smart is te koppelen aan automatische sloten, video-intercom, alarmtechniek en andere controle- en beveiligingssystemen. Open of sluit ramen, deuren en poorten veilig op afstand. In het menu worden alle opties overzichtelijk weergegeven. Een button met een hangslot fungeert als uw digitale deur- of raamsleutel. Met één druk op de knop kunnen alle deuren naar believen open of dicht.

 
 
Overvalsbutton voor snelle respons
Druk hierop bij dreigende situaties in of om uw woning. De rode, niet te missen noodknop staat in directe verbinding met een meldkamer die gelijk contact met u opneemt en de hulpdiensten inschakelt. Eventueel wordt ook de verlichting ingeschakeld. Indien gewenst gaan alle deuren op slot. De overvalsbutton is zodanig ontwikkeld dat een ongewenste alarmmelding wordt voorkomen.

Snelle brandmelding om erger te voorkomen
Dit principe is enigszins vergelijkbaar met inbraakbeveiliging. Smart alarmeert u als er in of om de woning sprake is van rookontwikkeling. U ziet meteen waar de brandhaard ontstaat. Hypergevoelige brandmelders, die in rechtstreeks contact staan met het Smart-platform, reageren op elk smeulend gevaar. Ook bij deze toepassing kunnen alle mogelijke wensen aan een brandmelding worden gekoppeld. Bijvoorbeeld deuren die automatisch openen, gaskleppen die automatisch sluiten en verlichting die aanflitst op de vluchtroute.
Inbraakbeveiliging