Smart Domotica

Kent u Smart?

Met Smart heeft u totale controle over uw woning. De domotica van de toekomst, nu binnen handbereik. Van beveiliging tot muziek en van verlichting tot verwarming: het zit allemaal onder uw vingers. Met een paar simpele handelingen op een tablet of smartphone bedient u alle functies om uw woonomgeving nog comfortabeler en veiliger te maken. Waar, hoe en wanneer u wilt. U bent de regisseur, wij zijn de producers. Samen maken wij uw woning tot een Smart-woon- en werkomgeving.
 
De Van Maanen Techniek Groep ontwikkelde hiervoor een even doordacht als uniek totaalconcept. High-end techniek vloeit samen met ultiem gebruikersgemak. Onze zelf geschreven software op IP-basis kan de installateur zelf invullen bij de klant, voor optimaal maatwerk. Smart kent totale vrijheid in talloze geïntegreerde toepassingen, zonder enige technische beperking. Alle denkbeeldige voorzieningen zijn aan Smart te koppelen, ook toekomstige noviteiten. The sky is the limit!
 
Hoe werkt Smart?
Smart maakt gebruik van bestaande protocollen voor domotica op basis van iRidium Mobile voor open KNX-technologie. KNX is uitgegroeid tot een betrouwbare wereldstandaard voor leveranciers, installateurs en fabrikanten. Ondersteunende platformen voor Smart zijn iOS (7 of hoger) en Windows (7 of hoger).
 
Samen met u maken we uw woning Smart! De klant kiest voor een fullcolour 2D- of 3D-ontwerp. Inzichtelijke visualisatie geeft in één oogopslag uw wensen en behoeften weer. Smart is modulair opgebouwd, dus u bepaalt zelf waar en welke voorzieningen in een domotica-omgeving komen. De digitale bedieningscentrale werkt via uw eigen tablet, smartphone en touchscreens aan de muur. Dankzij een geïnstalleerde app gaat er een complete wereld voor u open. Daar vindt u alle functies onder handbereik. Snel, safe en simpel! Zelfs de wereld van tablets en smartphones u vreemd is, kunt u omgaan met Smart.